Toen ik deze Blog in 2013 begon, had ik een doel om sommige nieuwe muziek en nieuwe muziek verwante dingen over grote piano met het publiek te vinden en te delen. Aangezien ik momenteel in Nederland leef, is het een goede keus voor me om mijn onderzoek naar dit onderwerp voort te zetten.

Er zijn vele muziekvideo's van grote piano's en ik besliste een album met deze video te maken die in Januari 2016 zal worden vrijgegeven. Ik zou over de ideeën, de techniek, de muzikale interpretatie enz. van deze grote piano houden van te horen en hoe het met een klassieke piano vergelijkbaar is. Dank u voor uw rente in de muziek! Voor de laatste 5 jaar, heb ik naar informatie over dit grote muziekinstrument op zoek geweest. Ik werk nu aan het, nadat ik besliste mijn baan te verlaten om mijn hartstocht na te streven. Dit was iets ik nog niet had gedaan.

Ik wilde altijd dit doen omdat ik van het zo veel houd. Ik begon terug een blog in 2008 en ik kan nog herinneren toen ik mijn eerste grote piano had. Het was een grote ervaring, ben ik blij ik.

Als u van de piano hield of u het zo goed vindt aangezien het nu is, nodig ik u uit om de volgende middelen te controleren. Dank u voor uw steun en gelieve aan deze blog in te tekenen. Het eerste middel is de pianoopslag waar u vele verschillende grote piano's kunt kopen. Het tweede middel is een grote lijst van online middelen. Ik heb enkelen van mijn favoriete middelen aan deze resourcelijst toegevoegd. Gelieve te merken op dat elk van deze middelen vrij zijn en er daar ook veel andere grote middelen zijn. Als u moet weten welk één het beste om is te kopen of wat u zou moeten zoeken om een grote piano voor uw geld te krijgen, zou u deze middelen absoluut moeten controleren. Hier is een verbinding met de opslag.

Ik heb heel wat ervaring omdat in het begin van 2015 ik een leraar in een pianostudio ben. Het is het meest veelbelovende ding ik kon gehoopt hebben voor! Ik zoek nu een nieuwe studio. Ik ben met behoefte aan een ervaren pianist en pianist van één of ander niveau die me kunnen onderwijzen. Ik heb verscheidene pianisten in mijn studio die ook de ervaring van het pianoonderwijs en wat ook hebben ervaring hebben om levende lessen met me te doen. Het enige ding dat ik is een zeer goede leraar heb gehad die ik denk hoogst gekwalificeerd is. Nochtans, als iemand me kan ook onderwijzen en ook me een zeer goede begroting en een vrije tijd met piano geven, dan ben ik bij goed machte een zeer succesvolle pianist te zijn. Ik ben zeer enthousiast om iemand met goede kennis en ervaring te hebben, die heel wat waarde kunnen verstrekken. Ik heb reeds met ongeveer dozijn leraren gesproken en veel van hen hadden werkelijk goede dingen te zeggen over de leraar zij zoeken, maar ik zoek werkelijk iemand wie me de zeer beste waarde kan aanbieden ik kan betalen.